4
Mayıs
2024
Cumartesi
KARS

Bozkuş'a tam destek

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a vatandaşlardan destek geldi.

Özellikle Kars’ın kanayan yarası olan ve arsenikli borulardan yıllarca vatandaşlara su verilen içmesu suyu şebekesini değiştiren Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u yaptığı önemli çalışmalardan dolayı kutlayan çok sayıda vatandaş, ilin çehresini değiştireceğini inandıklarını belirttiler.

Önceki gün Bayrampaşa ve Kaleiçi Mahallelerinde vatandaşlarla ile birareaya gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Bozkuş’un etrafını saran vatandaşlar Başkan Nevzat Bozkuş, titiz, dürüst ve ileriye dönük çalışmalarını yakından takip ettiklerini söylediler.

Özellikle Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kendilerine güven veren ve yardımcı olan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un yanında olduklarını ifade eden çok sayıda vatandaş; “Biz başkanımıza güveniyoruz. Olumlu çalışmaları var. Yıllarca biz pis su borularından akan suyu içtik. Her gün çoluk çocuğumuz hastalıyordu. Başkanımız önce alt yapıdan başladı. Bizleri arsenikli borulardan su içmekten kurtardı. Kendisine teşekkür ederiz” dediler.

BİZLERİ GECE KONDUDAN KURTARACAK

Yıllarca alt yapısı olmayan ve köy standartlarında yaşadıklarını belirten Kaleiçi ve Bayrampaşa Mahallesi sakinleri; “Başkanımıza biz güveniyoruz. Her zaman bizim yanımızda. Her sorunumuzla yakından ilgileniyor. Biz evlerimizi TOKİ’ye verdik. Evlerimizin yerine bizlere konut yapılacak. Biz yaşamadık ama bizden sonra çocuklarımız insan gibi yaşayacak. Her konuda yanımızda olan ve bize güven veren başkanımıza güveniyoruz. Başkanımız çok güzel işler yapıyor. Biz kendisini destekliyoruz” diye duygularını dile getirdiler. Kaleiçi ve Bayrampaşa mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden ve talepleri dinleyen Başkan Bozkuş, vatandaşlarla birebir görüşmeye devam edeceklerini kaydetti.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Belediyeler olarak ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerin dikkat çeken Başkan Nevzat Bozkuş; “Bizim için insanımıza yapılan doğrudan hizmet en önemli hizmettir. Bunu düşünerek Gıda Bankası’nı kurduk. Buradan her ay düzenli olarak 500 aileye gıda veriyoruz. İnsanları rencide etmeden, insanlara saygı gösterek bu işleri yapıyoruz. Vatandaşlarımız alış-veriş yapar gibi gıda bankasına gelerek ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Biz her alanda vatandaşlarımızn yanındayız. Onlar bizlere güvendi. Bizlerde onlarını güvenini boşa çıkartmayacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Bozkuş, mahalle sakinlerinin taleplerini birebir dinlerken, iletilen konularla ilgili birim müdürleri notlar aldı. Çocuklara yakın ilgi gösteren Başkan Bozkuş, çocuklara çeşitli hediyeler de verdi. Başkan Bozkuş, yaşlı ve hasta vatandaşları da evlerinde ziyeret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2012 Pazartesi 18:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Karslı IP: 78.178.63.xxx Tarih : 3.04.2012 15:53:09

Sayın başkan bakıyorum aynı Başbakanımız gibi çocuklara hediye dağıtarak göz boyuyorsunuz.Bırakın böyle basit işleride önce Karsın sorunlarını çözün dokuz yıldır sizin partinizin Belediyesi görevde suçu birbirinize atmayın.Artık insanlar bunları yutmuyor.Türkiyenin en bozuk cadde ve sokakları karsta var bunu hiç düşündünüzmü?