2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Bu hükümet 'telekulak' hükümeti!

KILIÇDAROĞLU, HÜKÜMETİN TELEFONLARI DİNLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karslılara seslendi. CHP Genel Başkanı Cumhuriyet Meydanı'nda Karslılardan 12 Eylül'de önlerine gelecek sandıkta hayır oyu kullanmalarını istedi.

"Kars deyince aklımıza bağımsızlık gelir, Kars deyince aklımıza yiğitler gelir, Kars deyince aklımıza halk ozanları gelir" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "8 yıldır ülkeyi yönetenler. Kars'a ne verdiler. Kars pek çok şeyde önemli görevler üstlendi. Ceplerini, dolduranlara, talana izin verdiler, yalana izin verdiler. Köşeyi döndüler Kars'ı da Türkiye'yi de unuttular. Şunu söyleyeyim siyaset halka doğruları söylemektir. Siyaset halkla beraber olmaktır. Siyaset bir şeylerin arkasına saklanmamaktır. Eğer bir şeylerin arkasına saklanıyorsanız. Milletin önüne başka bir yemek koyuyorsanız. Kendiniz malı götürüyorsanız bu milletin bunun affedeceğini sanıyorsanız, sanmayacaksınız da. Şeker fabrikalarının satışına hayır diyorsunuz. Biz doğu güneydoğuda hiçbir kamu kuruluşunun satışını istemiyoruz. Buna karşı çıkıyoruz ayrıca size söz veriyoruz. Doğu ve Güneydoğu'da kalkınmayı devlet başlatacaktır. Fabrikayı da biz kuracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayvancılığın başkenti Kars'ı hükümetin perişan ettiğini ileri sürdü.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bunlar hayvancılığın başkenti Kars'ı perişan ettiler. Ovaları görüyorsunuz, meraları görüyorsunuz. Allah aşkına sadece Karsı değil. Ülkeyi değil dünyayı doyurursunuz yeter ki teşvik verin üreticinin elini tutmayın ama dışarıdan mı et ithal ediyorsunuz, niçin hangi gerekçeyle, toprağımız mı yok, meramız mı yok, çiftçimiz mi yok? Her şeyimiz var niye kırmızı et dışarıdan geliyor. Birilerine söz mü verdiler birlerinin cepleler imi dolacak. Evet birilerinin cebi dolacak

Türkiye üretmesin istiyorlar sadece tüketsin. Oysa üreten ülke güçlüdür. Üreten ülkenin başı diktir. Üreten ülkenin sesi daha gür çıkar, üreten ülkede işsizlik olamaz. Üreten ülkede çiftçi alın terinin karşılığını alır. Üreten ülkede esnafın yüzü güler, bunların hepsi var mı Türkiye'de neyi yok 8 yıldır yönetiyorlar" diye konuştu.

TELEFONLARI DİNLİYORLAR

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin telefonları dinlediğini iddia etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Esnaf hayatından memnun mu, çiftçi hayatından memnun mu hayvan üreticisi hayatından memnun mu, emekli hayatından memnun mu peki bunlar bu ülkeyi neye göre yönetiyorlar halk için çalışacaksan, halk burada o zaman onlara başka bir ders vermemiz lazım duymaları için nasıl duyacaklar? Önünüze sandık geliyor. Sandıkta hayır oyu verdiğiniz zaman meraklanmayın kulakları açılacaktır. Kulak dedim de aklıma bir şey geldi biliyorsunuz bunlar telefonları dinliyorlar. Yani iktidarda bir tele kulak hükümeti var. Siz derdinizi anlatmak istiyorsanız meydanlarda derdinizi söylerseniz kulaklarını tıkıyorlar duymazlar. Telefon ile derdinizi anlatında belki Recep bey sizin dertlerinizi anlamış olur. Şimdi anayasa getiriyorlar, özgürlük diyorlar, demokrasi diyorlar. Halk diyorlar. Allah aşkına halk dediler, adalet dediler, ne oldu bu ülkede bunlar demiyorlar mıydı darbe gelecek. 27 Nisan'da e-mutırayı kim verdi. Yaşar paşa verdi. Ne yaptılar altına bir araba aldılar kurşun geçirmez, sonra ne yaptılar üstün hizmet madalyası verdiler. Sonra ne dediler efendim bu darbe yapacaktı. Bu millet bize oy verdi biz mağdur durumda kaldık. Bunlara inanmayın bunların edebiyatına inanmayın mağdur durumlarına inanmayın bunlar Allah peygamber der köşeyi dönünce de han hamam sahibi olurlar. Hiç meraklanmayın AK Parti'ye de onun başındaki Recep Bey'e de dinleteceğiz. Öyle milleti kandırmak yalan-dolan söylemek darbe geliyor demek darbenin arkasına sığınmak e-muturayı verenin arakasına saklanıp, millet artık bunu yemeyecek çünkü bu milletin Kemal'i var: Artık ben sizin Kemalinizim" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından Erzurum 'a hareket etti.

KILIÇDAROĞLU, HÜKÜMETİN TELEFONLARI DİNLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ
KILIÇDAROĞLU, HÜKÜMETİN TELEFONLARI DİNLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ
KILIÇDAROĞLU, HÜKÜMETİN TELEFONLARI DİNLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ
KILIÇDAROĞLU, HÜKÜMETİN TELEFONLARI DİNLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 17:53:02
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 10:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?