2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Burası Hindistan değil Selim

BURASI HİNDİSTAN DEĞİL SELİM

Kars’ın Selim ilçesi'nde başıboş dolaşan inekler, trafiği tehlikeye düşürüyor. Yolda yürüyen ineklerin nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler, yetkililerin

Trafik kazalarına davetiye çıkaran başı boş hayvanlar sürücülerin Selim’in en işlek caddelerinden olan Halit Paşa’da başıboş dolaşan inekler sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bir anda sürücülerin karşısına çıkan hayvanlar, sürücülerin korkulu rüyası haline geldi. Seyir halindeyken aniden karşılarına çıkan inekleri görünce ne yapacağını bilemeyen sürüceler, olası kazalara karışıyor.

İnekleri yolda dolaşmasının yanı sıra dükkanların önlerine konulan tezgahlardaki sebze ve meyveyi de yediğini belirten vatandaşlar, bir yandan hayvanları tezgahlardan uzaklaştırmaya çalışırken bir yandan sahiplerine tepki gösterdi.

İneklerin her gün tezgahındaki sebze ve meyvelerden yiyerek zarar verdiğini söyleyen bir esnaf, hayvanların sahibine ceza verilmesini istedi.

Cadde ve sokaklarda başıboş dolaşan hayvanların sahipleri ise, “Her ne kadar ilçede yaşasak da hayvanlardan vazgeçmiyoruz. Çünkü gelir kaynağımız bu inekler. Ama zaman zaman ahırdan dışarıya çıkan ineklerin, trafiği olumsuz etkilemesi tabiki doğru değil. Gördüğümüz zaman hemen toplayıp ahırlarına götürüyoruz” dedi.

BURASI HİNDİSTAN DEĞİL SELİM
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 10:22:00
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 10:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem polat IP: 88.235.43.xxx Tarih : 15.10.2010 20:08:07

bir hayvan yola inmiş sanki giyamet kopmuş abarta abarta yazıyorsunuz editör gardeşim haber bulamadınmı cık köylere oralarda haber olacak cok şeyler var  2 adet dana satıp 1 araba alıyorlar 1 horoz verip ehliyyet alıp tırafiye cıkana nedersiniz cadelerde terör esdiriyorlar  onlar hic raslamadımı size  adam arabayı yerinden galdıramıyor ama arac üzerinde görebilirsiniz zavallı inekde belki ac kalmış inmiş yollara bakmış yoldada kimse yoktur tur atmaya devam