6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Cezayı şoförler kesti

Kars Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce 'Karayolları Trafik Haftası' kutlamaları kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvasını şoförler kazandı.


Halı saha futbol turnuvası Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ve Sürücü Kursları Derneği Başkanlığı arasında gerçekleşti. Elemelerin 06 Mayıs 2009 günü 19.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleşen halı saha futbol turnuvasında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı finalde karşılaştılar. Oldukça çekişmeli geçen final müsakabasın da, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nü 7 - 6'lık skorla yendi.
Müsabaka sonrası düzenlenen ödül töreninde; 1.olan takıma Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Oktay Ateş, 2. olan takıma Emniyet Müdür Yardımcısı İlhan Gündoğan ve 3. olan Sürücü Kursları Derneği futbol takıma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kıyas Alp tarafından kupa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 17:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?