6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

CHP adayından SP adayına ziyaret

Kars Belediye Başkanı ve CHP'nin Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Reis Çelik'i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, geleneksel hale getirdiği adayları ziyaret programı kapsamında, bugün de SP Kars Belediye Başkan Adayı Reis Çelik'i ziyaret etti. CHP Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte SP parti binasına çiçeklerle giden CHP adayı Naif Alibeyoğlu'nu, SP adayı Reis Çelik, İl Başkanı Mikail Demir ve partililer alkışlarla karşıladı.

CHP adayı Naif Alibeyoğlu, "Bu geleneksel ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bizi onurlandırdınız size başarılar diliyoruz. Şehrimiz ve milletimiz adına ve ülkemiz adına hayırlı olsun. Bu seçim platformunda başarılar diliyorum" dedi.
SP Adayı Reis Çelik ise, "Biz sizleri ağırlamaktan çok büyük bir onur duyduk. Getirmiş olduğunuz çiçek şehrimizin güzelliğini ve çeşitliliğini gösteriyor. Bu anlamda şehrimiz için hayırlısı, uğurlusu ve güzeli neyse Rabbim bize onu nasip etsin. Bu kardeşlik, barış ve sevgi ortamında huzurla Allah'ın izniyle 30 Mart'tan sonra yine dostluğumuza kardeşliğimize hangi kulvarda olursak olalım bir arada durmaya devam edeceğiz. Siz şehrimize örnek teşkil edecek yenilikler yaptınız. Halkımız bunu biliyor. Bugünkü konumunu bizler tartışmaya gerek duymuyoruz. Burada siyaset yapmaya da gerek duymuyorum. Kars da Karslı da neyin ne olduğunu biliyor. Doğrusuda, yanlışı da, sevabı da kişilerin kendisini bağlar. Gecenin bir yarısı da gelseydin biz yine parti binamızı açardık. Elimizden geldiği kadarıyla ağırlardık" diye konuştu.

SP İl Başkanı Demir de şunları söyledi:
"Bu seçim sürecinde partimize yaptığınız nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Saadet Partisi İl Başkanı olarak gerek şahsım gerek teşkilatım adına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Biz isteriz ki seçimlerin huzur, barış ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ederiz. Ama bazı partililerin ve adayların üsluplarını daha farklı kullandıklarını görüyoruz. Bu bizi üzmektedir."
CHP adayı Naif Alibeyoğlu daha sonra partililerle birlikte esnaf ziyaretlerine devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 17:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?