6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

CHP Arpaçay bürosunu açtı

Kars'ın Arpaçay ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Enver Akkaya'nın seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, CHP İl Başkanı Av. Çetin Bilgir ve Kars'ın tek kadın İl Genel Meclis Üyesi olan Çiğdem Perihan Aksoy, yoğun ilgiyle karşılandı.

CHP Arpaçay Belediye Başkan Adayı Enver Akkaya'nın seçim bürosunun açılışına katılan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Enver Akkaya'nın seçilmesi durumunda Arpaçay'a tüm imkanlarını seferber edeceğini söyledi. Arpaçaylı olan Kars Belediye Başkanı ve CHP Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu'na Arpaçaylılar yoğun ilgi gösterdi.

CHP Kars İl Başkanı Av. Çetin Bilgir, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, önce Enver Akkaya ile ilgili bir şiir okudu, ardından da, "Sizlere, Arpaçay'dan yetişen iki önemli simayla geldik. Birincisi, ünü Türkiye'yi aşan ve dünyaya yayılan Kars Belediye Başkanımız Naif Alibeyoğlu, diğeri de Kars'ta sesi en çok duyulan ve Avrupa Konseyi Kongresi'nde Türkiye'yi temsil eden 6 kadın İl Genel Meclisi üyelerinden biri olan Çiğdem Perihan Aksoy. Her ikisi de, başarılı bir isim. Ne mutlu Arpaçay ilçemize ki, bu iki ismi Türkiye ve özellikle Kars siyasetine kazandırmış. Bu arkadaşlara ve bu arkadaşlarımızı siyasete kazandıran Arpaçay'a teşekkür ediyoruz. Gerek Belediye Başkanımız Naif Alibeyoğlu ve gerekse İl Genel Meclisi üyemiz Çiğdem Perihan Aksoy'la Kars gerçekten nefes almış ve dünyada tanınan bir il olmuştur. Bunları partimizde görmekten gurur duyuyoruz" dedi.
Belediye Başkan Adayı Enver Akkaya'nın da 1999-2004 arası Belediye Başkanlığı yaptığını ve ilçeye önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Bilgir, "Bu hizmetlerin devamı için yeniden Arpaçay halkının tercihinin Enver Akkaya olması gerekir. Enver Akkaya'yla Arpaçay ilçemiz yeniden hizmet dolu günlerine kavuşacaktır" diye konuştu.

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu da, Arpaçay'ın kendi ilçesi ve ata yurdu olduğunu ifade ederek, "Arpaçay geçmişte Kars'ın en önemli ilçesidir. Enver Akkaya, Belediye Başkanı olduğu dönemde buraya ciddi hizmetlerde bulundu. Arpaçay'a yeniden hizmet için Enver Akkaya'nın seçilmesi gerekir. Bunu sizlerden istiyorum. Bu ilçeye hizmet için Enver Akkaya diyorum. Enver kardeşim seçildiğinde, inanın ki gerekli yardımı yapacağım ve belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceğim. Enver Akkaya, başarılı bir belediye başkanı olduğu gibi, vefalı da bir insandır. Enver Akkaya gibi birine sahip olduğunuz için şanslısınız" şeklinde konuştu.

Konuşmasında Kars İl Genel Meclisi üyesi ve CHP İl Genel Meclisi üyesi adayı Çiğdem Perihan Aksoy'dan da söz eden Başkan Alibeyoğlu, "Belediyeler gibi, İl Genel Meclisi'nin de yenilenip, daha verimli hale gelmesi gerekiyor. Çiğdem Perihan Aksoy kardeşimiz bunun örneğini gösterdi. İl Genel Meclisi'nde tek sesi çıkan, aktif olan, başarılı olan bir isim oldu. Çiğdem Perihan Aksoy gibilerini çoğaltmak ve İl Genel Meclisi'ni daha aktif hale getirmek gerek" ifadelerini kullandı
CHP Arpaçay Belediye Başkan adayı ve Arpaçay eski Belediye Başkanı Enver Akkaya ise, Türkiye'nin en popüler Belediye Başkanı ve İl Genel Meclis üyesinin Arpaçaylı olduğunu dile getirerek, "Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Çiğdem Perihan Aksoy, ilçemizin övüncüdür. Bu dönem her ikisini de aynı görevlerinde yeniden görmek biz Arpaçaylıları mutlu edecektir. Arpaçay'dan bu iki değerli insanın öylesi önemli görevde bulunması bizleri sonsuz mutlu etmektedir. Sayın Belediye Başkanımız Naif Alibeyoğlu'nun yeniden Belediye Başkanı, sayın Çiğdem Perihan Aksoy'un yeniden İl Genel Meclisi üyesi olması biz Arpaçay halkı için sevinç kaynağı olacaktır. Şuna eminim ki, her ikisinin de Arpaçay ilçemize büyük katkıları olacaktır. Siz Arpaçay halkımızın desteğiyle yeniden belediye başkanlığına aday oldum. Ben, sizlerin katkısı ve değerli Kars Belediye Başkanımız ile İl Genel Meclisi üyemiz Çiğdem Perihan Aksoy'un desteğiyle, güzel ilçemiz Arpaçay'ımızı yeniden hizmet dolu, huzurlu
günlere götüreceğim" dedi.

ESNAFTAN ALİBEYOĞLU'NA YOĞUN İLGİ

Konuşmaların ardından, açılışa katılan halkla birlikte CHP İl Başkanı Av. Çetin Bilgir, Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Arpaçay Belediye Başkan Adayı Enver Akkaya, İl Genel Meclisi üyesi Çiğdem Perihan Aksoy ve CHP Arpaçay eski İlçe Başkanı İl Genel Meclisi üyesi adayı Halit Can ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarette, esnafın ve halkın Başkan Alibeyoğlu'na yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 10:29:46
Güncelleme :12 Şubat 2009 Perşembe 10:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?