6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Çocuklar gibi eğlendiler

Kars’ın Selim İlçesi’nde Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 7 köy ilköğretim okulunun bahçesine yapılan çocuk oyun parklarına büyükler akın edince ilginç görüntüler ortaya çıktı.


Çocukların yaz tatiline girmesiyle rahat ve güvenli bir ortamda oynayarak eğlenmeleri için ilçe Kaymakamı Yusuf Güni’nin girişimleri ve Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin imkanlarıyla köyün ilköğretim okullarının bahçelerine çocuk oyun parkları yapıldı.


Kaymakamı Yusuf Güni, “Çocuklarımız yaz tatillerini daha rahat bir ortamda geçirmeleri için Bozkuş, Akçekale, Gelinalan, Koyunyurdu, Kaynarlı, Benliahmet ve Kırkpınar köylerinde ikamet eden öğrencilerimizin güzel tatil geçirmeleri sağlamayı amaçladık” dedi.
Kırpınar Köyü İlköğretim Okulu’nun bahçesine konulan çocuk parkına giden büyükler kısa süreliğine de çocuklarını yaşayıp gönüllerince eğlendiler. Büyükler daha sonra parkı çocuklara teslim ederek ayrıldılar.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 17:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vedat AYDEMİR IP: 78.189.19.xxx Tarih : 9.07.2009 15:34:21

KAYMAKAM YUSUF BEY, ÇOK TŞK EDERİM DİĞER KÖYLERİ VE BENLİAHMETLİ ÇOCUKLARI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM