6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Çocukların gösterisi parmak ısırttırdı

Kars'ta Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenledikleri şenlik izleyenleri büyüledi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri nedeniyle Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Atatürk İlköğretim öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklere, Vali Mehmet Ufuk Erden, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Okan, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, vali yardımcıları, daire amirleri ve öğrencilerin aileleri katıldı. 

Programda ilk olarak "23 Nisan Çiçekleri" adlı oyun sahnelendi. Şiirlerin okunması ve oratoryo gösterisinin ardından defile gösterisi yapıldı. Yöresel kıyafetler ve modern giysilerin yer aldığı defilede minik öğrenciler mankenleri aratmadılar. 23 Nisan şarkıları ve kahramanlık türküleriyle renklenen programda, okulun 7'nci sınıf öğrencileri popüler şarkılar eşliğinde dans gösterisi sundular. 

Öğrencilerin danstaki uyumu ve performansları adeta parmak ısırttı. Emniyet Müdürlüğü'nün polis çocuklarından oluşan halk oyunları topluluğu da birbirinden güzel oyunları sahnelediler.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2007 Çarşamba 10:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet nuri yıldırım IP: 88.224.184.xxx Tarih : 9.05.2007 11:53:07
ben de orada şarkı söyledim evet parmak ısırttık çok güzel olmuş ama video ile izlense daha güzel olurdu