5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Dağdaş, hain saldırıyı kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Gürcan Dağdaş, Diyarbakır Lice ve Hakkari Şemdinli ilçelerinde meydana gelen hain saldırıları kınadı.


MHP Milletvekili Dağdaş açıklamasında, "Diyarbakır ili Lice ve Hakkari ili Şemdinli ilçeleri kırsalında 29 Nisan 2009 Çarşamba günü bölücü teröristlerin hain saldırısı sonucu 9 askerimiz şehitlik mertebesine erişmiş olup, şehitlerimizden Emrah Polat, Erdal Oral ve Olcay Koçak hemşehrimizdir.

Devletimizi zayıflatmak ve milletimizi bölmek gibi emellerle yaşadığı coğrafyaya ihanet eden hainler, ulusal bütünlüğümüze asla zarar veremeyecekleri gibi hiçbir zaman da amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Hain saldırıdaşehitlik mertebesine ulaşan, yürekleri vatan sevgisiyle dolu gençlerimiz bağımsızlığımızın ve bölünmez bütünlüğümüzün ölümsüz sembolleri olarak sonsuza dek gönlümüzde yaşayacaklardır. Bu düşüncelerle şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı dilerim" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 18:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖNDER KOÇKAROĞLU IP: 212.175.133.xxx Tarih : 6.05.2009 10:11:59

YAZIKALR OLSUN ALLAH KAHRETSİN BİZİ BU GÜNLERE DÜŞÜRENLERE YAZIKALR OLSUN ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYOR BU OLAYI KINIYORUM.