6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Digor Gönül Korosu Karabük'te

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 89. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Karabük'e gelen Kars'ın Digor Gönül Korusu, Yenişehir Kültür Merkezi'nde konser verdi.


Digor Kaymakamı Serkan Şeker öncülüğünde, geleceğin sanat dünyasına büyük sesler kazandırmak, Digor ilçesinin yerel, ulusal ve küresel boyutta imajını daha da iyileştirmek amacıyla, Digor İlçesi ilköğretim okullarının 6-7-8 sınıflarında okuyan öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, Yenişehir Kültür Merkezi'nde bir konser verdi.
Yoğun katılımın olduğu konsere Vali Nurullah Çakır, Vali Yardımcıları, Yenice, Eskipazar, Ovacık ve Eflani Kaymakamları, Digor Kaymakamı Serkan Şeker, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


28 ilköğretim okulu öğrencisinden oluşan Digor Gönül Korosu'nun, TRT Erzurum Radyosu ses ve saz sanatçılarının eşliğinde verdiği konser izleyenler tarafından büyük alkış aldı.


Konser sonunda TRT Erzurum Radyosu ses ve saz sanatçılarına birer çiçek veren Vali Nurullah Çakır, koroyu oluşturan minik öğrencileri de tek tek kutladı.
Burada bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 89. yılında Digor Gönül Korusunu Karabük'te görmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek, koroyu oluşturmada emeği geçen başta Digor Kaymakamı Serkan Şeker olmak üzere, TRT Erzurum ses ve saz sanatçılarına ve sesleriyle katılımcıları büyüleyen minik öğrencilere teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 18:00:57
Güncelleme :25 Nisan 2009 Cumartesi 18:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?