6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Digor Gönül Korosu'na davet

Kars'ın Digor ilçesinde Kaymakam Serkan Şeker öncülüğünde kurulan 'Gönül Korosu' TRT 1'de yayınlanan 'Nasılsınız?' adlı programa çağrıldı.

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, 2 yıl önce göreve başladığında ilçe ve köy ilköğretim öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği (THM) korosu kurdu. 28 öğrenciden oluşan THM korosuna 'Digor Gönül Korosu' adı verildi. İlk konserini geçtiğimiz yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kars'ta veren Digor Gönül Korosu büyük beğeni topladı. Bu ilk konserin ardından birçok ilden konser teklifleri geldi. Gün geçtikçe adından söz ettiren koro, müzik yayını yapan televizyon programlarından da teklif aldı.

13 Nisan günü saat 19.00'da Iğdır Kültür Merkezi'nde konser verecek olan koro 20 Nisan Pazartesi günü de TRT 1'de yayınlanan 'Nasılsınız?' programına konuk olacak. Her hafta Pazartesi günleri TRT 1'de Tayfun Talipoğlu tarafından hazırlanıp sunulan 'Nasılsınız?' adlı programa, Digor Gönül Korosu solistlerinden Hivda Canpolat, Dilan Çağlısu, Güven Özyakışır ve Ahmet Ateş katılacaklar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde davet edilen Digorlu öğrenciler türküleriyle programa

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 17:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?