3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

DTP'lilere BDP rozeti

KARS'TA DTP'Lİ İL GENEL VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE BDP ROZETİ TAKILDI

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) kapanmasıyla birlikte Barış ve Demokrasi Partisi'ne (BDP) geçenlere Kars'ta rozet takıldı.

DTP'nin Kars İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerinden Şilan Efendioğlu ile Memet Bulgan bugün parti binasında yapılan törenle Barış ve Demokrasi Partisi'ne (BDP) katıldı. BDP İl Başkanı Hakan Okşaklı, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri adına Şilan Efendioğlu'na rözeti taktı. Burada bir konuşma yapan BDP Kars İl Başkanı Hakan Okşaklı, mücadelelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Okşaklı, "Bu arkadaşlarla beraber çalışmayı onur meselesi yapıyor, arkadaşlara aramıza hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

BDT'ye geçen İl Genel Meclis üyesi Şilan Efendioğlu ise, aktif siyasete 2009 yerel seçimlerinde başladığını, bundan sonraki siyasi çalışmalarını bu partide sürdüreceğini söyledi.

KARS'TA DTP'Lİ İL GENEL VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE BDP ROZETİ TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 16:14:01
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 16:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Karslı IP: 78.180.253.xxx Tarih : 5.01.2010 19:04:33

PKK ya yardım ve yataklığa devam edeceklermiş,sanki bugüne kadar başka bir şey yaptılarda kaldıkları yerden devam edeceklermiş,Ama şunuda iyi bilinki Karsta hiçbir zaman o hain emellerinize ulaşamayacaksınız.