5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Emniyet Müdürü futbolcularla halay çekti

Kars Emniyet Müdürlüğü'nün 'Okul Polisliği' kapsamında düzenlediği 'Liselerarası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Emniyet Müdürü İbrahim Demirci'nin liseli futbolcularla halay çektiği halı sahada öğrenciler ise mini bir konser verdi. 

Emniyet Müdürlüğü tarafından Koç Halı Saha'da düzenlenen Liselerarası Futbol Turnuvası'nın final maçı Serhat Sağlık Meslek Lisesi ile Gazi Kars Anadolu Lisesi arasında yapıldı. Serhat Sağlık Meslek Lisesi, Gazi Kars Anadolu Lisesi'ni 1-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. 

Final maçı sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Kars Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, "Şahsım ve teşkilatım adına böylesine güzel bir ortamda geçen spor etkinliği ile Milli Eğitim ve onların varlık nedenleri olan öğrencileri ile bir spor faaliyetini paylaşmaktan dolayı mutluyum. Her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, değerli idarecilerine teşekkür ediyorum. Şu ana kadar oynanan ve her birinin büyük heyecan ve sürprizlere sahne olduğu maçlarda, gençlerimizin sportmenlik çerçevesinde tüm kabiliyetlerini sergiledikleri ve hakemin bitiş düdüğünün ardından centilmenliklerini ortaya koyarak kazananın ve kaybedenin birbirini tebrik ettiğini gördük. Hatta liseli öğrencilerimizin rakip okullar adına tezahüratta bulunmaları da dostluk ve kardeşliğin kazandığının en büyük göstergesi oldu. Kars Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz faaliyetlerimize devam edilecektir. Bu turnuvanın organizesinde yardımcı olan Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yetkililerine ve öğretmenlerine, katılımlarıyla renklendiren tüm liselilerimize teşekkürlerimizi sunarız" dedi. 

Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Güven de Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile oraklaşa yapılan bu faaliyetin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. 

Konuşmaların ardından; turnuva da birinci olan Serhat Sağlık Meslek Lisesi takım kaptanına kupayı Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, ikinci olan Gazi Kars Anadolu Lisesi takım kaptanına da kupasını Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Oktay Ateş verdi. Ayrıca, turnuvaya katılan tüm okullara turnuvanın anısına Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan plaketler ve okul takımlarının fotoğrafının yer aldığı resim çerçeveleri hediye edildi. 

Kupa ve madalyaların dağıtılmasından sonra turnuvada elenen Gül Ahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri mini bir konser verdi. Kokteyl eşliğinde verilen konserde başta Emniyet Müdürü İbrahim Demirci olmak üzere polis memurları, öğretmen ve futbolcular birlikte halay çektiler. Emniyet Müdürü İbrahim Demirci son olarak turnuvaya katılan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 14:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?