5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Emniyette terfi heyecanı

Kars Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden rütbeli personel ile başka illere atanan personel için terfi ve veda töreni düzenlendi.

Kars Emniyet Müdürlüğü'nde 2008 yılı terfi döneminde bir üst rütbeye terfi eden ve atama döneminde 2. Bölge hizmetlerini tamamlayarak 1. Bölge illere atanan amir ve memur personel için Polis Evi'nde terfi ve veda töreni düzenlendi. Törene Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile personel ve eşleri katıldı.

Bu yıl Kars'ta 1 Şube Müdürü, emniyet müdür yardımcılığına; 4 Emniyet Amiri, şube müdürlüğüne; 4 Başkomser, emniyet amirliğine; 1 Komser, başkomserliğe ve 1 Komser Yardımcısı ise komserlik rütbesine terfi etti.

Buna göre; Nurgül Ada, şube müdürlüğünden emniyet müdür yardımcılığına terfi ederken, emniyet amirliğinden şube müdürlüğüne Hacı Osman Dağıstan, Ahmet Kurt, Mehmet Çatal, Osman Adana terfi etti.

Başkomserlikten emniyet amirliğine ise Murat Beylür, Murat Elkılıç, Cemil Sarıvakak, Mustafa Erdener Bede yükseldi. Komserlikten başkomserliğe Bülent Karabıyık, komser yardımcılığından komserlik rütbesine Sinan Koca terfi etti.

2008 atama döneminde 18 rütbeli, 214 polis memuru olmak üzere toplam 232 emniyet mensubu Kars'tan ayrılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 11:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?