6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

En iyi 97 proje arasında yer aldı

Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) öncülüğünde başlatılan ‘Güvenli Eller Çocuk Bakıcılığı Ajansı Proje’si Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı’na gönderilen bin 203 proje arasından en iyi uygulanan 97 proje arasında yer aldı.


İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından Valilik, Kaymakamlık ve Belediyelerce bütçe imkanları ve diğer kaynaklar kullanılarak, devlet-vatandaş işbirliği ile gerçekleştirilen projelerin değerlendirilmesini sağlandı. Vatandaşın hayatını kolaylaştıran, sosyal refahın yükseltilmesine katkıda bulunan ve örnek olacağı düşünülen projelerin İçişleri Bakanlığı resmi sitesinde, İçişleri Dergisinde ve çıkarılacak kitapta yayınlanacağı duyuruldu.

Bunun üzerine projelerin tespiti için başlatılan ‘En İyi Uygulamalar Seti Programı’na Kars Valiliği SYDV adına gönderilen ve 2008 yılında SYDV tarafından uygulamaya konulan ‘Güvenli Eller Çocuk Bakıcılığı Ajansı Proje’si büyük ilgi gördü. Proje, diğer Valilik, Kaymakamlık ve Belediyelerden gönderilen bin 203 adet proje arasından seçilen 97 en iyi uygulanan proje arasında yer aldı.
Valilikten yapılan açıklama; “Söz konusu projemiz İçişleri Bakanlığı resmi sitesinde, İçişleri Dergisinde ve çıkarılacak kitapta yayınlanma hakkını kazanmıştır. Ayrıca Vakfımız tarafından 2009 yılında bir vatandaşımız için Oto Yağlama ve Tamiratı Projesi ve bir kadınımız için ise Dikiş Nakış Evi Projesi’nin uygulanmasına karar verilmiştir” denildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 15:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?