5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Erzurum-Kars arasında ilk uçuş

SunExpress, 1 Eylül ve 25 Ekim 2008 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni bir tarife başlattı.

Tarife kapsamında Türkiye'de ilk defa Erzurum ve Kars arasında uçuş başlatılıyor.

Sunexpress daha önce aralarında hiç uçak yolculuğu yapılmayan 6 ili de hava köprüsüyle birbirine bağlayacak Ramazan'la birlikte başlayıp, kış sezonuna girilen 25 Ekim'e kadar sürecek tarifeyle Türkiye'de ilk defa komşu iller Erzurum ve Kars arasında uçuş başlatılıyor. Erzurum-Kars uçuşları cumartesi, Kars-Erzurum uçuşları ise çarşamba günleri gerçekleştirilecek.

SunExpress'in yeni tarifesinde yolcular Erzurum'dan Kars'a uçtuktan sonra, aynı uçakla İzmir'e de devam edebilecek. Aynı şekilde Kars'tan Erzurum'a gelenler de, İzmir'e uçabilecek.

SunExpress, yeni tarifeyle birlikte Erzurum ve Kars'ın yanı sıra daha önce aralarında hiç uçak yolculuğu yapılmayan 6 ili de (Gaziantep-Malatya, Samsun-Trabzon,Trabzon-Sivas, Sivas-Kayseri) hava köprüsüyle birbirine bağlayacak ve toplamda 17 yeni uçuş başlatmış olacak.

SunExpress'in iç hat biletlerinin fiyatları, yeni tarifede de tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil 49 YTL'den başlıyor. Bilet satışı, acentelerin yanı sıra, 444 0 797'den ulaşılabilen çağrı merkezi ve www.sunexpress.com adresindeki internet sitesi aracılığıyla gerçekleştiriliyor. SunExpress'in iç hat uçuşlarının biletleri Türk Hava Yolları'ndan (THY) da satın alınabiliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 11:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?