5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Esnaf kendi kaldırımını kendi döşüyor

Kağızman ilçesinde bir araya gelen işyeri sahipleri belediyeye destek amacıyla kendi kaldırımlarını kendileri yapıyorlar.

Yol ve kaldırım çalışmalarına ağırlık veren Kağızman Belediyesi'ne destek olmak için ilçe esnafı tek yumruk oldu. Her şeyin belediyeden beklenmemesi gerektiğini söyleyen işyeri sahipleri herkesin aynı duyarlılığı göstermelerini istedi. İşyerlerinin önünü renkli karo taşlarıyla yaptıran işyeri sahipleri günlerini kaldırım döşeyerek geçiriyorlar.

Kağızman Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce, "Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle bir çalışma görülmedi. Aslında bu herkes için örnek bir davranıştır. Esnaf benim moral gücümü yükseltti. Bana müthiş bir manevi moral kaynağı oldu bu çalışma. Biz esnaf ve belediye el ele verirsek yapamayacağımız şey yoktur" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 17:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gari-ban IP: 81.215.227.xxx Tarih : 23.05.2008 13:37:26

Kağızman belediyesini ve halkını tebrik ediyorum. çok güzel bir dayanışma. Kars belediyesi de sırça köşkünden inip halkla bir olsa, adam kayırmacılığa son verse Kağızman 1 yaparsa biz 3 yaparız. Şehrimiz pırıl pırıl olur. ama nerdeeeeeeeeeee!.........