5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Fosseptik öiümüne açıklama

Kars'ın Kağızman İlçe Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce, 10 Eylül 2008 tarihinde bazı ajans ve gazetelerde yayınlanan , "11 Yaşındaki Mahsun Karaşal Fosseptiğe Düştü Öldü" başlıklı haber nedeniyle basın açıklaması yaptı. 

Kağızman Belediye Başkanı Yüce açıklamasında, "Şehit Refik Cesur Yatılı İlköğretim Okulu'nun kendi sahası içerisinde tamamıyla okulun sorumluluğunda bulunan tuvalet çukuruna düşerek hayatını kaybeden Mahsun Karaşal'ın kurtarılması için bütün imkanlarımızı ortaya koyduk. Olay yerine gönderilen vidanjörümüz bölgenin en iyi vidanjörlerden bir tanesidir. Bazı ajans ve gazetelerde çıkan haberdeki bilgileri kesinlikle yanlıştır, gerçekleri yansıtmamaktadır. Olay yerine gelen vidanjörün çalışmadığını bildiren haber itfaiye erlerinin gaz maskesi olmadığı için tuvalet kuyusuna girmediklerini yazmış. Haber tek taraflı ve asılsızdır" dedi

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 13:00:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yeliz IP: 88.232.133.xxx Tarih : 14.09.2008 07:44:59

Kağızman belediye başkanımızla gurur duyuyoruz ve inanıyoruzki bütün imkanlarını ortaya koymuştur. Çünkü bayrağını milletini ve ilçesini seven bir başkandır. herzaman gurur duymuşuzdur. kendisiyle. ben istanbuldan takip ediyorum. kağızmanla ilgili haber bölümlerini gerçekten kağızmanla ilgili ulusal basında çok haber yer buluyor. gurur duyuyorum. Osman Nihat Yüce benim lise müdürümdür. kendisine sevgilerimi gönderiyorum.