6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Fuhuşa geçit yok!

KARS'TA FUHUŞA GEÇİT YOK

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yabancı uyruklu hayat kadınlarına yönelik operasyonlar sürdürülüyor. Kent merkezindeki Fayton Pazarı bölgesinde bulunan otellere yönelik gerçekleştirilen operasyonda fuhuş yaptıkları öne sürülen 4 yabancı uyruklu hayat kadını yakalandı. Camilerin yoğun olarak bulunduğu bölgede yabancı uyruklu hayat kadınlarına yönelik yapılan fuhuş operasyonları semt sakinleri ve esnaf tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Masası ekiplerinin son 1 hafta içerisinde yoğunlaştırdığı denetimlerde 71 otel kontrol edildi. Söz konusu otellerde fuhuş amaçlı olarak kaldıkları belirlenen 4 yabancı uyruklu kadın ile birlikte fuhuşa aracılık ettiği iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslarla birlikte yapılan yer ve üst aramalarında 4 adet tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet sustalı bıçak ve 2 adet muşta ele geçirildi.

Öte yandan fuhuşa yönelik uygulamaların yanı sıra suç ve suçlularla mücadele çalışmaları kapsamında kent genelinde yapılan asayiş uygulamalarında son bir hafta içerisinde 5 bin 450 kişinin üst araması, 5 bin 357 kişinin de GBT sorgulaması yapıldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Kars'ta fuhuş ve asayiş olaylarının önlenmesine yönelik başlatılan çalışmaların önümüzdeki dönemlerde de sürdürüleceğini bildirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 22:35:00
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 23:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cemal IP: 78.184.181.xxx Tarih : 17.10.2009 10:16:12

 Bu yazıyı yazan muhabire sesleniyorum. son Onbeşgün içerisinde aynı yazıyı iki kez yazdınız.Türkiyenin başka illerinde otel kontrölleri yapılmıyormu Kars"ı sürekli fuhuş ile adlandırıyorsunuz.Lütfen başlık atarken bazış şeylere dikkat ediniz. Yazdığınız bu yazıyla Kars"a zarar veriyorsunuz.Bırakın polis işini yapsın yazacak başka bir şey bulamayınca bunu yazmak zorunda değilsiniz.