5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Funda Arar Karslılar'ı coşturdu

Kars Belediyesi'nce 4.'sü düzenlenen Kafkas Kültürleri Festivali kapsamında etkinliğe katılan Funda Arar, sevenleriyle biraraya geldi. 

Kars Kalesi'nde düzenlenen konserde sahne alan Funda Arar, soğuğa rağmen hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği konsere Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu katıldı. Yaklaşık 4 bin kişiye konser veren Funda Arar, söylediği şarkılar ve danslarıyla vatandaşlardan tam not aldı.


Göbek şovuyla Karslıları kendine hayran bırakan Arar, "Konser gerçekten çok kalabalık ve çok güzeldi. Herkes çok coşkuluydu. Bütün şarkılarıma eşlik ettiler, beraber okuduk. Sanatçının da sahnede keyif alması ve eğlenmesi çok önemlidir. Seyircilerden aldığı elektrik çok önemli. Onlar eğlendikçe siz de eğleniyorsunuz. İnşallah tekrar geliriz. Benim de baba tarafım Vanlı olduğu için hemşehri sayılırız artık" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 15:17:52
Güncelleme :4 Ekim 2008 Cumartesi 15:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat IP: 78.160.154.xxx Tarih : 4.10.2008 20:22:31

 o gece festivaldaydim bende bir karslıyım ve funda ararın en büyük hayranlarından biriyimdir süper ve çok çoşkulu bir gecedeydi funda ararın bütün parçalarıda süperdi işallah yine gelir karsa funda ablamı çoooook ama çok seviyorum iyi yolçuluklar funda abla