6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Garmon çaldı, krediyi kaptı

Kars'ta tarihi mekanda müzik eğitimi ve yöresel gösterilerin yapılacağı bir işyeri açmak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) kredi talebinde bulunan bir vatandaş Mütevelli Heyetini ikna etmek için garmon çaldı.


Şehitler Mahallesi'nde ikamet eden daha önce düğünlerde müzisyenlik yaparak geçimini sağlamaya çalışan Gökhan Azizoğlu, SYDV'den tarihi mekanda müzik eğitimi ve yöresel gösterilerin yapılacağı bir işyeri açmak için kredi talebinde bulunarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat etti.


SYDV Başkanlığı Mütevelli Heyeti tarafından gerçekleştirilen haftalık toplantıya Gökhan Azizoğlu davet edilerek iş kurma talebiyle ilgili bilgiler verdi. Gökhan Azizoğlu toplantıda ayrıca heyet üyelerini ikna etmek için garmon çalarak küçük bir gösteride sundu. Gökhan Azizoğlu'nun durumunu değerlendiren Vakıf Mütevelli Heyeti, Tarihi Mekanda Müzik Eğitimi ve Yöresel Gösteriler Projesini gerçekleştirmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından adı geçen vatandaş için 15 bin TL'ye kadar kredi
verilmesine karar verdi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 14:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?