5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Günlük 100 kişinin karnı doyuyor

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde belediye tarafından ‘İftar Çadırı’ kuruldu. Günlük 100 kişinin iftarını açabileceği çadırda 3 kişi çalışıyor.


Kurulan iftar çadırında kaliteli yemekler verildiğini söyleyen Belediye Başkanı ilhan Özbilen, Belediyemizce verilen iftar yemeklerimiz kaliteli olup günlük 3-4 çeşit yemek çıkıyor. 100 kişiye yemek veriyoruz” dedi.


Özbilen, ayrıca kimsesi bulunmayan ve çadıra gelemeyen yaşlılara da yemeklerinin belediye görevlilerince ulaştırıldığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 16:30:05
Güncelleme :6 Eylül 2008 Cumartesi 16:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 88.227.38.xxx Tarih : 8.09.2008 20:39:58

Türkiye Cumhuriyeti'ni tam bir ikileme soktular:Bir tarafta taksiciye, yoksul yurttaşa sağlık yardımı yapan Kadıköy Belediyesi kamuyu zarara uğrattığı gerekçesiyle yargılanıyor;diğer tarafta belediyeler kömür yardımı,bakliyat yardımı,iftar çadırlarında yoksullara yiyecek servisi veriliyor adı da dinin birleşriciliği olarak konuyor ve bu da devlet kesesinden harcanıyor bu durum kamu kaynaklarının kişisel çıkarları için kullanılması anlamına gelmiyor(oysa bu insanların sırtından din kisvesi altında oy avcılığı yapılıyor).Bu durum tam bir dilemma.Peki kamu kaynağı o zaman nedir,bu kaynakları en optimal kim kullanır,kimin kullandığı yasal kimin kullandığı yasaya aykırı,kamu hizmeti nedir ,yoksul kimdir,din o halde yasadışı olanı meşru mu kılmaktadır,meşruiyetin kaynağı kimdir,çoğunluğun yaptığı her zaman doğru olan mıdır,DOĞRU nedir?