5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Gurup Cevahir'in Konserinde izdiham yaşandı

Grup Cevahir’in ilk konserinde, yüzlerce kişi yoğunluk nedeniyle salona giremedi.

Şahin Müzik Merkezi’nin organizasyonuyla, üniversite öğrencilerinden oluşan Grup Cevahir,
dün akşam Kars Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir konser verdi. Yüzlerce kişi salona giremezken, 400 kişilik salonda da izdiham yaşandı.

İzleyicilerden bazıları konseri, yerlere oturarak ve masaların üzerine çıkarak izledi. Şahin Müzik Merkezi adına konser öncesi bir konuşma yapan Salih Şahin, konseri Grup Cevahir’i tanıtmak amacıyla düzenlediklerini belirterek, "Gençlerin sosyal ve kültürel etkinliklere ilgi göstermesi beni son derece sevindirdi. Gençleri sanata motive etmeyi amaçlıyoruz. Konserlerimiz devam edecek" dedi.

Şahin Müzik Merkezi öğretmenleri ve Grup Cevahir’in üyelerinden Evren Uludaş, Volkan Tuncer ve Sinan Osmanoğlu’nun birbirinden güzel türküler seslendirdiği konserde katılımcılar doyasıya eğlendi. Klasik gitarda Evren Uludaş’ın ezgi ve figürleri yanında Orhan Köksal’ın çalıp okuduğu Anadolu ve Kırşehir türküleri izleyicileri coşturdu. Sinan Osmanoğlu’nun bağlamasıyla çalıp söylediği türküler ayakta alkışlanırken, izleyiciler Serdar Öztürk ile Burcu Kar’ın hareketli türküleriyle halay çekti.

kars
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2004 Pazartesi 13:05:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?