6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Hemşirelere veda yemeği

Türk Sağlık-Sen Kars Şubesi, Balıkesir ve Rize illerine kurum içi tayini çıkan Kars Devlet Hastanesinde görevli hemşireler için veda yemeği düzenledi.


Türk Sağlık-Sen Kars Şube Başkanı Erhan Sarıkaya’nın programı nedeniyle katılamadığı Jandarma Astsubay Ordu Evi’ndeki veda yemeğine; Türk Sağlık-Sen Şube Sekreteri Murat Şanlı, Kars Devlet Hastanesi Başhemşire yardımcılarından Songül Güdeğin, Dr. Hüseyin Demir, Dr. Sinan Volkan Cici ve diğer çalışanlar katıldı.


Şube Sekreteri Murat Şanlı, “Sevgili çalışma arkadaşlarım. Yaklaşık 4 yıl süresince aynı çatı altında hizmet verdik. Gerek çalışma ortamında gerekse sendikamıza katmış olduğunuz pozitif enerji bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Şu anda eminim ki Kars ilinden gidişiniz sendikamız ve hastanemiz adına her ne kadar büyük bir kayıpsa da gideceğiniz ve görev alacağınız iş yerlerinizdeki amirleriniz ve o yörenin insanları orada hizmet veren sendika şube yönetimlerimiz için büyük kazançtır. Türk Sağlık-Sen olarak bizler çalışanlarımızla varız. Çalışanlarımızın kötü günlerinde beraber olduğumuz gibi bu mutlu günlerinde de çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.


Şanlı daha sonra şunları söyledi:
“Amacımız devleti ile kavgalı değil, devleti ile barışık ve hak çizgisinde adaletten ayrılmadan mücadelemize devam etmek, sizlerin sorunlarınız ve sıkıntılarınızın sonuna kadar takipçisi olmaktır. Sendikacılık anlayışımız yıkmak, dökmek olmadı, olmayacaktır da.

Sorunlar elbette dün olduğu gibi bugün ve yarında olacaktır ama önemli olan sorunlar karsında duyarsız kalmadan çözüm yolları aramak, ortak akıl geliştirerek, çözüm aşamasında ilkelerimizden taviz vermeden doğru olana ulaşmaktır. Bu vesile ile sizleri yeni görev yerlerinize uğurlarken sendikamıza vermiş olduğunuz hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinizde de milletimize ve devletimize hayırlı hizmetler sunmaya devam edeceğinizin bilinciyle başarılı çalışmalarınızın devamı diliyor, tayinlerinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum”


Şanlı daha sonra Şube Başkanı ve yönetim kurulu adına sendikaya verdikleri hizmetler ve desteklerden dolayı tayinleri çıkan hemşireler; Songül Güdeğin, Şerife Özdil, Emine Çelenk ile bazı özel nedenlerden dolayı yemekte bulunamayan Burcu Acar ve Ayça Akbulut’a plaketlerini takdim etti.


Gece boyunca gönüllerince eğlenen hemşireler Türk Sağlık-Sen Şube Sekreteri Murat Şanlı’nın söylediği türkülerle coşarken söylediği uzun havalarla da gözyaşlarını tutamadılar. Geceye Dr. Volkan Cici ise kemanıyla renk kattı. Geç saatlere kadar devam eden yemek, karşılıklı helalleşmelerin ardından sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 18:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?