3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Hırsızlar kasayla kayıplara karıştı

SARIKAMIŞ'TA HIRSIZLAR MARKETTEN ÇELİK KASAYI ÇALDI

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde hırsızlar, gece yarısı bir marketten yaklaşık 12 bin lira tutarında kontör ve sigara çalarak ortadan kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Şehit Kemal Mutlu Caddesi'nde Yücel Ögel'e ait markete gece yarısı kilidi kırıp giren hırsızlar 7 bin lira tutarında sigara ile içerisinde 5 bin lira değerinde kontör kartlarının olduğu çelik kasayı alıp kaçtılar.

Sabah işyerini açmaya gelen Yücel Ögel, kapı kilidinin kırık olduğunu görünce içeri girer girmez çelik kasanın yerinde olmadığını fark ederek derhal polisi aradı.

Olay yerine gelen Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çelik kasa ve çalınan sigaraların tespitini yaptı. Ekipler bir süre sonra yaptıkları araştırmada çelik kasayı, marketin karşısında belediye'ye ait inşaat binasının alt katında kilitleri kırılmış ve içi boşaltılmış halde buldu. Marketin güvenlik kamerasından görüntüleri inceleyen ekipler, hırsızların maskeli, eldivenli olduklarını belirttiler.

Dükkana girer girmez güvenlik kamerasını fark eden hırsızlardan birinin eliyle kameranın yönünü değiştirdiği dikkat çekti. Ancak markette bulunan ikinci kamera olayı olduğu gibi kaydetti. Kamera görüntülerinden yola çıkan ekipler, hırsızları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattılar. Market sahibi Yücel Ögel ise hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

SARIKAMIŞ'TA HIRSIZLAR MARKETTEN ÇELİK KASAYI ÇALDI
SARIKAMIŞ'TA HIRSIZLAR MARKETTEN ÇELİK KASAYI ÇALDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 11:20:01
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 11:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?