6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

'Hodri Meydan' çağrısı yayılıyor

CHP Kars Belediye Başkan Adayı ve Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nun, AK Parti adayı Nevzat Bozkuş'u yerel televizyonda canlı yayına davet etmesinin ardından MHP adayı Settar Kaya ve SP adayı Reis Karakoç da adaylara 'Hodri Meydan' çağrısı yaptılar.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş'un Ocak ayı sonunda bir lokantada yaptığı yemekli toplantıda Kars Belediyesi'nin 100 milyon TL üzerinde borcunun olduğunu söylemesi kentte günün konusu haline geldi.

Bu açıklamanın üzerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Settar Kaya ve Saadet Partisi (SP) adayı Reis Karakoç da borç meselesini sık sık gündemde tuttu. CHP Adayı Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu da bir açıklama yaparak belediyenin borcunun 8.5 milyon TL olduğunu alacakların da 9.5 milyon TL olduğunu söyledi. Alibeyoğlu daha sonra makamında bir basın toplantısı yaptı ve AK Parti adayını yerel Serhat TV'de canlı yayına davet etti. AK Parti adayı Nevzat Bozkuş çeşitli sebeplerle yayına katılmadı.

MHP adayı Settar Kaya da bir çağrıda bulunarak 'Hodri meydan' dedi ve tüm adaylarla birlikte yerel Serhat TV'de canlı yayına çıkmak istediğini söyledi. Benzer bir çağrı da bugün SP adayı Reis Karakoç'tan geldi. Karakoç da aynı teklifte bulundu. Karslı seçmenler artık adayların bir arada projelerini açıklayacağı ve görüşlerini dile getireceği bir TV yayını olup olmayacağını merakla bekliyorlar.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 14:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?