5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Hortum heyecan yarattı

Kars kent merkezine yakın bir alanda, gökyüzünde beliren hortum ilgiyle izlendi. Hortum havanın açmasıyla birlikte dağıldı.

Kars'ta havanın bulutlarla kaplanmasıyla birlikte gökyüzünde bir anda beliren hortum kısa sürede yüzlerce metre uzunluğa ulaştı. Yavaş yavaş uzayan hortum daha sonra havanın açmasıyla birlikte dağılmaya başladı.

Bir anda uzayan bir anda da dağılan hortum vatandaşlar tarafından heyecanla izlendi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 18:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muammer garipavci IP: 203.196.56.xxx Tarih : 21.07.2008 14:18:22

hele sukur bunun bir hortum oldugunu anladik ben 1959 dogumluyum cocukluk yillarim guzel memleketimde gecti 11 yasindaydim ayni resmi karsta gordugum zaman bir yagmur sonrasi istasiyon mahalesinde cok evi su basti millet haril haril sulari temizliyor birden ihtiyar bir komsumuz bagirdi kacin ejderha geliyor yuzunu ben gordum dedi simdi kuyrugunu salliyor asagi inmeden herkes saklansn kovayi supurgeyi birakan kacti e haliyle cocuk oldugumuz icin uc bes arkadas savas zamani askerlerimizin mevzi olarak kullandigi mezarligin yanindaki mevziye saklandik yarim saat sonra rahmetli babam geldi bizi aldi gece sabaha kadar uyumadik bunun altinda kocaman bir cehalet vardi ama benim memleketimin insani bu cehaleti kendi cabalariyla uzerilerinden atti helal olsun benim memleketimin ezik insanlarina el le daha ileriye insallah daha guzel gunlere saygilarimla muammer garipavci