6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

İHa'dan Sarıkamış'ta başkana ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Kars Bölge Müdürü Bedir Altunok, Sarıkamış Belediye Başkanlığını yeniden kazanan İlhan Özbilen’i makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

İHA Bölge Müdürü Bedir Altunok, Başkan Özbilen’i, ilçe halkının büyük bir çoğunluğunun oyuyla yeniden Başkan seçilmesini kutladı. Sarıkamış’ın önemine de değinen Altunok, “Sarıkamış, bağrında barındırdığı Allah-u Ekber Şehitleri ve kış turizmi açısından önemli bir merkez haline gelmiştir. Sarıkamış’ın Her iki önemli konunun özünde ise kar yatmakta. Bu karın altına çevrilmesi için yerel yönetim ve bürokrasiyle birlikte sivil toplum kuruluşları özellikle de basın camiasının her an tetikte olması gerek. Her kurum ve kuruluş kendi alanında projeler üreterek ilçenin altın değerindeki karını işlemelidir. Sarıçam Ormanları ve kristal karıyla ünlenen Bayraktepe Kayak Merkezi’nin daha da yeniliklerle en gözde mekan haline getirilmesi gerek. Bizler İHA camiası olarak üzerimize düşen her konuda ilçemizin yanındayız. Turizm ve tanıtım konusunda Sarıkamış Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ediyoruz. Sarıkamış’ın turizm potansiyeli her geçen gün artıyor. Bu konuda tanıtımın daha fazla yapılması için elimizden gelen gayreti biz de İHA olarak yapmak istiyoruz” dedi.

İHA Kars Bölge Müdürü Bedir Altunok’a ziyaretinden ve düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özbilen de, İHA'nın dünyanın en saygın ve yaygın haber ajanslarından biri olduğunu ifade ederek, “İHA’yı yayın politikası ve duyarlılığı nedeniyle takdir ediyoruz. Gerçek, doğru ve tarafsız haber vermesinin yanında bölgemizin ve özellikle kentimizin tanıtımı konusunda büyük çaba sarf etmektedir. İnşallah sizlerinde desteği ile ilçemizi daha da ileri konuma getireceğiz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 10:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?