6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

İHA'ya başsağlığı

Kars Kuzeydoğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer, İHA Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in helikopter kazasında hayatını kaybetmesi üzerine başsağlığı dileklerini iletti.

KKDGC Başkanı Yücel Sezer, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kars Bölge Müdürü Bedir Altunok'u ziyaret etti. Sezer, ziyaretinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiyi taşıyan helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde düşmesi olayıyla ilgili üzüntüsünü dile getirdi.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Sezer, "Kars basını adına üzüntümü dile getirmek istiyorum. Başta BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş ve beraberindekilerin ölmesi hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. İHA muhabiri de görevini son anına kadar yapmış ve görev şehidi olmuştur. Tanıyalım tanımayalım meslektaşımıza Allah'tan rahmet diliyor kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

İHA Bölge Müdürü Bedir Altunok da, Sezer'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Gazetecilik kutsal bir meslektir. Hepimiz hayatımızın her anında birçok zorluklarla karşı karşıya kalıyoruz. Bunlar işte böyle zaman zaman kederli sonuçlarla noktalanabiliyor. Bizler de Iğdır, Ardahan ve Kars'ı içinde barındıran İHA Bölge Müdürlüğü'nde görevli tüm çalışanlar olarak meslektaşımız İsmail Güneş'e, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ve diğer hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Allah ailelerine sabır versin" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 17:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?