5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

İlköğretim öğrencileri masal anlatıyor

Kars'ta yerel Serhat TV, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bora Gazetesi tarafından düzenlenen ve canlı yayınlanan 'Masal Anlatıyorum' adlı yarışma programı Serhat TV'de start aldı. 

Program yapımcısı Özgür Tuğrul'un hazırlayıp sunduğu ve bu yıl ikincisi düzenlenen 'Masal Anlatıyorum'un ilk elemelerinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'ndan Eda Torunoğulları, Fevzi Paşa İlköğretim Okulu'ndan Handan İrem Özdil, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'ndan Sıla Kartal ve Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Furkan Ülker kıyasıya yarıştılar. 4 jüri üyesinin oyları ve cep telefonlarından gelen kısa mesajlarla değerlendirmeye tabi tutulan öğrenciler kostümleri ve masal anlatım tarzlarıyla izleyenleri adeta büyülediler. 

Öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri tarafından aylar süren çalışmalar sonucu stüdyoda hünerlerini sergilediler. Öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri de yalnız bırakmadı. Stüdyoya akın eden aileler çocuklarının başarılarını yakından izlediler. 

İlk tur elemelerinde Fevzi Paşa İlköğretim Okulundan Handan İrem Özdil birinci oldu.
18 ilköğretim okulu öğrencisinin katılacağı yarışma Haziran ayında sona erecek. Yarışma sonunda dereceye girenlere bilgisayar hediye edilecek.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 12:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?