5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

İmirzalıoğlu neden Galatasaray'lı

Ünlü sinema oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, "Galatasaray'ı sadece kulüp olarak başarısından dolayı sevmiyorum. Benim için önemli olan kültürüdür. Galatasaray'ın bir lisesinin olması, üniversitesinin olması ve eğitim alanında çok ciddi adamlar yetiştirmesidir. Onun için Cim Bom'luyum" dedi.


İnternet haber sitesi www.karsmanset.com'un 2. kuruluş yıldönümü nedeniyle sitenin sahibi Yargıç Harmankaya'nın davetlisi olarak 4 gündür Kars'ta bulunan ünlü sinema sanatçısı Kenan İmirzalıoğlu kentten ayrıldı. İmirzalıoğlu, önce bir alışveriş merkezinde Kars'ın meşhur kaşarından satın aldı ve Yargıç Harmankaya'ya ait bir kafeteryada yemek yiyip hayranlarıyla buluştu.

Kendisinin hayranı olan ve aynı zamanda da Galatasaray takımını tutan bir çocukla uzun uzun sohbet eden ve yemeğini de paylaşan İmirzalıoğlu, gazetecilerin "Neden Galatasaray'ı tutuyorsunuz?" sorusu üzerine, "Galatasaray'ı sadece kulüp olarak başarısından dolayı sevmiyorum. Benim için önemli olan kültürüdür. Bir lisesinin olması, üniversitesinin olması ve eğitim alanında çok ciddi adamlar yetiştirmesidir. Türkiye'de önemli mevkiye gelenlerin çoğu Galatasaray Lisesi mezunudur, halen de öyle adamlar var. Böyle değerlerin olması ve yönetim içerisinde böyle bir saygınlığının olmasıdır. Bunlar en önemli sebeptir. Onun için Cim
Bom'luyum" diye konuştu.


Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi'nde kayak öğrendiğini ve yeni yeni kaymayı başardığını da ifade eden İmirzalıoğlu, "Sarıkamış kayak için en uygun kara sahip. Özellikle bizim gibi acemiler yani yeni başlayanlar için önemli. Kar yumuşak olduğu için düştüğünüz zaman çok fazla bir zararla kalkmıyorsunuz. Onun dışında Bayraktepe'deki manzara inanılmaz güzelliğe sahip. Bir de Sarıkamış'ın çok farklı bir durumu var. Bayraktepe'ye çıktığınız zaman Allahu Ekber Dağları'nı görüyorsunuz. Oradaki şehitlerimiz insanın içini bir anda sızlatıyor. Yoğun hisler yaşıyorsunuz" şeklinde konuştu.


'Kabadayı' filmi ve bundan önceki dizi ve filmlerdeki rolleriyle ilgili, ''Neden kabadayı gibi ağır rollerde oynuyorsunuz?'' sorusu üzerine ise İmirzalıoğlu şunları söyledi:
"Bu tür roller bana uygun. 1.90 boyunda iri yarı bir adamsınız. İster istemez size yazılan roller de halkın size yakıştırdığı roller de belli bir çerçevede oluyor. Fakat ileriki yaşlarda çok daha farklı roller olacaktır. Belki çocuğu için savaşan, kavga eden adam rolünde olacağız. Baba rolleri olabilir."


İmirzalıoğlu daha sonra bir alışveriş merkezinde Kars'ın kaşarından satın aldı. Kaşarı önce tadan sonra da çok beğendiğini söyleyen İmirzalıoğlu, işyerindeki müşterilerle de sohbet etti. Sarıkamış'ın ve oradaki ağaçların önemine değinerek, ağaçların kesilmemesi gerektiğini söyleyen İmirzalıoğlu, Fatih Sultan Mehmet'in ağaca verdiği önemi anlattı.


Kenan İmirzalıoğlu daha sonra sevgilisi Zeynep Beşerler ile birlikte Kars'tan ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 12:43:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ONUR ÇAKAS IP: 88.242.167.xxx Tarih : 5.02.2008 16:37:43

kültürlü adam kültürlü dürüst doğru takımı secer