6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

İş adamından eğitime destek

KARSLI İŞ ADAMINDAN 355 ÖĞRENCİYE EĞİTİM DESTEĞİ

Kars'ın Selim İlçe Kaymakamlığı tarafından Kazım Karabekir Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'ndaki (YİBO) 355 öğrenciye ayakkabı, eldiven ve kırtasiye malzemesinden oluşan yardım paketleri dağıtıldı.

Kars- Ardahan-Iğdır (KAI) Federasyon Başkanı ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Karslı iş adamı Erdoğan Yıldırım tarafından getirilen malzemeler, İlçe Kaymakamı Yusuf Güni, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Gül, İlçe Belediye Başkanı Muhittin Yücel ve Kazım Karabekir İlköğretim Okul Müdürü Taner Al tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Selim İlçe Kaymakamı Yusuf Güni, Karslı iş adamlarının bu tür eğitim yardımlarının devam edeceğini belirterek, "Önümüzdeki kış mevsiminde öğrencilerimize kışlık kaban, mont ve ayakkabı gibi yardımlarda bulunacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmak ve onları en iyi şekilde yetiştirmek başta velilerin ve bizim başlıca görevimizdir. İlçemizde bulunan öğrencilere yardımda bulunarak, ailelerinin eğitim giderlerine katkıda bulunmuş oluyoruz. Bu şekilde öğrencilerimizin bizlerin her zaman yanlarında olduğunu düşünmelerini sağlıyoruz. Bizler onların iyi eğitim alıp büyük adam olmalarını ve ülkelerine güzel hizmetlerde bulunmalarını arzu ediyoruz, bütün çabamız budur. Bu vesileyle Karslı iş adamı değerli hemşerimiz Erdoğan Yıldırım'a göstermiş olduğu bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

KARSLI İŞ ADAMINDAN 355 ÖĞRENCİYE EĞİTİM DESTEĞİ
KARSLI İŞ ADAMINDAN 355 ÖĞRENCİYE EĞİTİM DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 09:32:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?