6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

İstanbul'dan Kağızman'a yardım

İstanbullu bir işadamı Kars'ın Kağızman ilçesindeki Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan ve maddi durumu iyi olmayan 340 öğrenciye yardım eli uzattı.
AK Parti Kağızman İl Genel Meclisi üyesi aday adayı Ayhan Demirden'in çabalarıyla sağlanan yardım ihtiyaç sahibi öğrencilere yarın dağıtılacak. İsminin verilmesini istemeyen İstanbullu işadamı, "Biz işadamları elimizi taşın altına koymalıyız. Üniversitelerimizin aydın insanları eğer zor şartlar altında okuyorlarsa ülkemiz için de büyük bir kayıp demektir. Beni bu konuda uyaran Kağızman'dan İstanbul'a kadar zahmet edip öğrencilerin ihtiyaçları için çaba gösteren değerli dostum Ayhan Demirden'e teşekkür
ederim" dedi.

Yardımların gizli bir şekilde öğrencileri rencide etmeden dağıtılacağını belirten Demirden, "Ben de Kağızman Meslek Yüksek Okulu mezunuyum. Öğrencilerin ne şartlar altında okuduklarını çok iyi biliyorum. Değerli işadamımız bizleri kırmayarak İstanbul'dan Kağızman'a yardım elini uzattı. Yardım olarak kömür, gıda ve para yardımı yapılacaktır. Durumu iyi olmayan 340 öğrenci belirledik. Ben buradan diğer iş adamlarımıza da çağrıda bulunuyorum; terk ettiğiniz ilçenize yardım elinizi uzatın" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 17:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf IP: 78.168.41.xxx Tarih : 3.01.2009 11:26:45

gerçekten işadamına ve Ayhan Demir'den e teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim