3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Kaçırılan kız bulundu!

KARS'TA KAÇIRILDIKTAN SONRA HABER ALINAMAYAN KIZ BULUNDU

Kars merkez Süğütlü köyünden 10 gün önce zorla kaçırılan genç kız Çakmak köyünde bulundu.

Söğütlü köyünde ailesinin yanında kaçırılan S.B. ayağı kırılmış ve yüzü gözü morarmış bir şekilde jandarmanın yaptığı operasyonla Çakmak köyünde bulunarak, tedavi altına alındı.

Söğütlü köyünde ikamet eden S.B. yaklaşık 15 kişilik bir grubun köyü basması sonucunda zorla kaçırılmıştı. Ailesinin, hayatından endişe ettiği S.B. bütün aramalara rağmen bulunamamıştı.

Kars Valisi Ahmet Kara, S.B.'nin bulunması için jandarma Alay Komutanı'na talimat vermiş ve kızın bir an evvel bulunmasını istemişti. Bunun üzerine harekete geçen jandarma kızın kaçırılmasıyla ilgisi olabilecek herkesi sorguya almıştı.

Dün öğlen saatlerinde Çakmak köyüne operasyon düzenleyen jandarma, S.B.'ye ulaştı. 15 kişiyle kızı kaçıran zanlı Y.K. da kıskıvrak yakalandı.

Y.K.'ya ait evde yaralı bir vaziyete bulunan S.B. ambulans ile Kars Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil serviste ilk muayenesi yapılan S.B. daha sonra ortopedi servisine sevk edildi. S.B.'nin ayağında kırık olduğu ve suratının morluklar içerisinde olduğu belirtildi.

Kars Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi'nde tedavi altına alınan S.B.'nin bulunduğu bölümde jandarma kuş uçurtmuyor. S.B.'nin durumunun iyi olduğu kaydedildi. S.B.'yi kaçırma olaylarına karışan iki kişi daha önce yakalanarak tutuklanmıştı. Y.K.'nın da yakalanmasıyla birlikte tutuklu sayısı 3 oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 14:28:04
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 17:30:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve akkemik IP: 88.225.34.xxx Tarih : 14.12.2010 07:53:14

bu nasıl caniik anlamadım