5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kadın kavgasında olan erkeklere oldu

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Çatak köyünde 2 ailenin kadınları arasında çıkan kavganın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu bir erkek hayatını kaybetti 2 erkek de ağır yaralandı.


Olay dün akşam saatlerinde Sarıkamış'ın Çatak köyünde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle 2 ailenin kadınları arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce araya erkekler de girdi ve bu defa silahlı çatışma başladı.
Çıkan silahlı kavgada Erkan Cengiz(35) hayatını kaybederken 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Yaralılar Kadir Cengiz(22) ve Mehmet Cengiz( 22) Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayın şüphelilerinden M.C.(40) jandarma tarafından yakalandı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 12:52:52
Güncelleme :6 Eylül 2008 Cumartesi 15:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferda IP: 88.65.189.xxx Tarih : 11.09.2008 00:22:42

ANLAMIYORUM BU KAVGALARDA SILAHLARIN ARKASINA SAKLANAN INSANLARI HELE HELE KADIN KAVGALARINA BURNUNU SOKAN ERKEKLERI HIC ANLAMIYORUM SIDDET HERSEYIN CÖZÜMÜ DEGIL BUNU BAZI INSANLAR HALA DAHA IDRAK EDEMIYORSA BOSUNA INSANIM DEMESINLER BIR INSANIN CANINI ONLARMI VERDI ONLAR ALIYOR NSL BU KADAR UCUZ OLA BILIYOR INSAN HAYATI ONLARIN GÖZÜNDE BENIMDE BIR AKRABAMI ÜC HAFTA ÖNCE BIRILERI ÖLDÜRDÜ KARISININ HAMILE OLDUGUNU HIC UMURSAMADAN YAZIKLAR OLSUN INSAN CANINI BU KADAR UCUZA SAYANLAR ALLAH ÖLENLERE RAHMET AILELERINE SABIR VERSIN