5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kağızman Emniyet Müdürlüğüne araç

Kağızman ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne il encümenlerinin çabalarıyla il Özel İdare Müdürlüğü tarafından yeni trafik aracı alındı.

İl encümenleri Mehmet Demir, Şehmail Öztürk ve Mehmet Nuri Aras’ın çabalarıyla Kars il Özel İdare Müdürlüğü tarafından Kağızman Emniyet Müdürlüğüne alınan yeni trafik aracı Ocak 2009’da Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilecek.

Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik, Kaymakamlık toplantı salonunda il encümenleri adına Mehmet Demir’e teşekkür belgesi verdi. Kağızman Emniyet Müdürü Adem Haktanıyan’ın da hazır bulunduğu toplantıda Emniyet Müdürlüğü’nün araç eksikliğinin bu araçla birlikte alt seviyeye düşürüleceği bildirildi.

Kaymakam Çelik, “Emniyet Müdürlüğü’ne araç temin eden Kağızman il encümenleri adına Mehmet Demir’e teşekkürlerimi sunuyorum. İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından temin edilen araç Ocak 2009’da Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilecektir” dedi.

İl encümeni Mehmet Demir de “Bu araç için bütçe ayrıldı. Diğer il encümeni arkadaşlarımla birlikte bu işi başardık. Şimdiden hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 16:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?