5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kağızman'da aşçılık kursu sona erdi

Kağızman ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce 34 kursiyerin katılımıyla 5 ay önce açılan aşçılık kursu sona erdi. Kurs sonunda yeni aşçılara sertifikaları verildi.

Halk Eğitim Müdürlüğü’ndeki sertifika törenine, Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Asker Aydın ve okul müdürleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Halk Eğitim Müdürü Asker Aydın, 2008 yılı içinde Yaygın Eğitim Kurumları ve Halk Eğitim Kurumlarında 100 civarında kurs açacaklarını belirtti. Aydın, organizasyonu gerçekleştirilmesinde emeği geçen usta öğreticilere teşekkür ederek, 34 kursiyerin yeni aldıkları belgelerle kolayca işyeri açabileceklerini vurguladı.

Sertifikaların dağıtılmasından sonra kursiyerler tarafından davetlilere yemek verildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 19:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sait küçük IP: 81.215.54.xxx Tarih : 8.04.2008 16:10:26

Aşçılık kursu Kağızman'da ilk olarak açıldı. Çırak ve kalfaların katılması, kursuyerlerin katılması son derece memnun etti bizi. Türk Mutfağı önemli bir mutfaktır. Bilinçli olarak yapılması herkesin sağlığı için pek iyi derece bir sonuçtur. Eğitimli olarak mesleklerin sürdürülmesi hepimiz için önemlidir. Aşçılık kursunu başlatanlara, ders veren hocaya ve bu haberi yapan muhabire sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.