5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kağızman'da çöp sorunu kalmayacak

Kağızman Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce, “ Belediyemize alınan 2 çöp kamyonuyla birlikte artık ilçemizde çöp sorunu yaşanmayacak” dedi.

Başkan Yüce, “ İlçemizde sorun olan özellikle 20 gün içerisinde büyük sorun haline gelen çöp sorunu en az bir hafta içerisinde çözülecektir. Belediyemiz tarafından 2 çöp kamyonu alındı. Bugünlerde Belediyemize gönderilecek olan çöp kamyonları, çöp sorununu ortadan kaldıracaktır. Bununla birlikte 90 adet çöp konteynırı mahallelere dağıtılmak üzere belediyemizde depolandı. Yaklaşık 1 hafta içerisinde dağıtıma başlanacak ve çöp sorunu ortadan kalkacaktır” diye konuştu.

İlçenin temiz bir görünüme kavuşacağını belirten Yüce, “ Kağızman’da Allaha şükür bütün önemli sorunları çözüme kavuşturduk. İmkansızlıklar içerisinde verdiğimiz bu mücadelede pes etmedik. En önemlisi belediye olarak kimseye borçlanmadan bu hizmetleri yaptık. Ben imkansızlıklara inanmıyorum. Bir yöneticinin kalbinde hizmet aşkı olacak. Hizmet aşkı millete hizmet etme aşkı olduktan sonra bütün engeller aşılır” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 16:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup aslan IP: 78.160.181.xxx Tarih : 21.01.2009 21:49:09

memleketin her tarafını pislik götürüyor siz neden bahsediyorsunuz önce siyasetinizi temizleyin de... Neymiş efendim çöp sorunu kalmayacak sizi muhtar mı seçeceğiz niye,bize adam akılı somut projelerizde bahsediniz.