5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kağızman'da 'Gençlik Yürüyüşü'

Kars'ın Kağızman ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 'Gençlik Yürüyüşü' düzenlendi. 

Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüşe Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik, Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce, Kağızman Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, öğrenciler ve esnaf katıldı. İstiklal Alanı'ndan başlayan yürüyüşte barış sloganları atıldı. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yürüyüşte ''Yurtta Birlik, Dünyada Barış Atatürk'ü Anma Yürüyüşünde Buluşalım'' yazılı dövizler açıldı.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 14:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sedat DENİZ IP: 88.251.28.xxx Tarih : 16.05.2008 15:53:59

Güzel bir slogan tamda ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey yani birlik ve barış, çünkü bu ülke bizim, yani hepimizin, asırlardır birlikte yaşadık ve birlikte yaşayacağız kan ile savaş ile bir yere varılamayacağını herkes gördü artık, kandırılmış insanlarında saplanmış oldukları bataktan kurtulma çabası içinde olduklarını düşünüyorum, akıllı ve mantıklı olursak aşamayacağımız hiç bir engel yoktur, yeterki iyi niyetle bunu isteyelim, bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkürlerimi belirtir kendilerine ve Kağızman halkına Saygı ve sevgilerimi sunarım. Sedat DENİZ