6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kağızman'da örnek davranış

Kars'ın Kağızman ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı, Saadet Partisi (SP) Adayı'nı seçim bürosuna giderek tebrik etti ve başarılar diledi.

SP Belediye Başkan Adayı Özkan Arduç, ilçede seçim bürosu açtı. SP Genel Sekreter yardımcısı Atıf Özbey, SP İl Başkanı Mikail Demir, SP İlçe Başkanı Oktay Ağır, SP Belediye Başkan adayı Özkan Arduç ve partililerin katımlıyla renkli geçen açılışın ardından, seçim bürosunu sürpriz bir isim ziyaret etti.

Kağızman MHP Belediye Başkan Adayı Nuri Turan, parti yöneticileriyle birlikte SP seçim bürosuna giderek, 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu ve başarılar diledi. MHP adayının bu ziyareti SP seçim bürosunda alkışlarla karşılandı. Birlikte samimi pozlar veren MHP Adayı Nuri Turan ve SP Adayı Özkan Arduç seçimlerin barış ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

MHP adayı Nuri Turan, "SP adayı benim samimi arkadaşım. Kendisini ziyaret etmek istedim. Seçimlerin ilimiz, ilçemiz ve ülkemiz adına dostluk, kardeşlik ve huzur ortamında geçmesini temenni ediyorum. SP adayımızla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. MHP'ye yakışan bir harekettir. Bunu her zaman göreceksiniz. Bütün adaylara da başarılar diliyorum" dedi.

SP Adayı Özkan Arduç da, "Ben de MHP adayımız da diğer adaylar da ilçemize ve ülkemize hizmet etmek için adayız. Aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah herkesten razı olsun. Seçimin dostluk ve kardeşlik ortamı içinde geçmesini diliyoruz. Herkesi tebrik ve takdir ediyorum" diye konuştu.

SP Kars İl Başkanı Mikail Demir ise yaşanan bu manzaradan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "SP il ve ilçe teşkilatı adına bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz bu incelik gerçekten de size yakışan bir inceliktir. Elbette ki seçimin bütün bölgelerde bu şekilde huzur içinde geçmesi temennisindeyiz. Neticede Kağızman'a bir tane belediye başkanı çıkacaktır. Kağızman kazansın istiyoruz. Kağızman'ın geleceği için en müspet olanı ne ise o olsun. Tercihi ilçe halkına bırakmaktır önemli olan. Seçimleri kutuplaşmaya çekmek ya da, 'Sen şusun, busun' demek bize yakışmadığı gibi size de yakışmamaktadır. Allah sizlerden ve Kağızman halkından razı olsun" şeklinde konuştu.

SP Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey de MHP Adayı ve parti yönetimine tek tek teşekkür ederek duygularını şu şekilde dile getirdi:
"MHP Adayı Nuri Turan bizim çok değerli dostumuzdur. Aynı şekilde bizim adayımız Özkan Bey'le de çok iyi dostlar. Bu açılıştan hemen sonra sağ olsun her zaman yaptığı gibi bugün de ilk gelip bizi tebrik eden o oldu. Bu siyasi nezaketinden dolayı kendisine ve parti yönetimine teşekkür ediyoruz. Kağızman'daki MHP teşkilatı da her zaman nezaket kurallarıyla hareket etmiştir. MHP adayına ve teşkilatına başarılar diliyorum."

MHP Adayı Nuri Turan, daha sonra SP'lilerin alkışları eşliğinde seçim bürosundan ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 15:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cansu IP: 88.232.20.xxx Tarih : 24.02.2009 21:41:52

BUNLAR ALIŞILMIŞ REKLAM KOKAN HAREKETLER. KAĞIZMAN HALKI DOĞRU TERCİHİ YAPAR HER ZAMAN.