5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kağızmanlılar teröre lanet yağdırdı

Kağızman ilçesindeki Horoz tepesi mevkiinde teröristlerin açtığı ateş sonrasında teskeresine 17 gün kala şehit olan Piyade Onbaşı Onur İlhan, Kağızmanlıları hüzne boğdu. Kağızmanlılar teröre lanet yağdırdı.

Üzüntüsünü dile getiren Ali Çelik, "1 askerimizin şehit olduğunu öğrendim. Çok üzüldüm. Şehidimize yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir devlettir. Teröristler büyük bir oyunlar içerisindeler. Bunun farkında değiller. Bir bayrak altında yaşıyoruz. Hepimiz kardeşiz. Bu üzücü olay karşısında ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Kağızman'da böyle bir olayın olması bir askerimizin şehit düşmesi çok üzücü bir olaydır. Bütün Türkiye'nin başı sağ olsun" dedi.

Olayı kınadığını belirten Seyfettin Durdağı, "Böyle üzücü olayları duyduğumda çok üzülüyoruz. Bunlar yapılmaması gereken işleri yapmaya devam ediyorlar. Hepimiz kardeşiz. Bu olaylar olacak iş değil. Her gün şehit haberlerini duyuyoruz. Bugünkü duyduğum şehit olayına çok üzüldüm. Şimdi neredeyse ağlama vaziyetindeyim. Konuşacak gibi değilim. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Kalanlarına da Allah sabırlar versin" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 19:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?