5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kaldırımlar tehlike saçıyor

Kars’ta, aşırı soğuk nedeniyle buzlanan merdivenden düşen bir kadın ile kaldırımda düşen bir kişi ağır şekilde yaralandı. Yaralılar, Kars Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Aşırı soğukların hakim olduğu Kars’ta buz tutan kaldırımlar tehlike saçıyor. Yayaların yürümekte zorluk çektiği kaldırımlarda birçok kişi dengesini kaybederek düşüyor. Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde hasta ziyaretinden dönen Mustafa Yeşilpek (45), Kazımpaşa Caddesi’ndeki kaldırımda kayarak yere düştü. Düştüğü yerden kalkamayan Yeşilpek, 112 Acil Servis ambulansıyla Kars Devlet Hastanesi’ne hastaneye kaldırıldı. Yeşilpek’in çekilen röntgen filminde kalça kemiği ve sağ ayağının birçok yerinde kırık olduğu tespit edildi. Yakınları, Mustafa Yeşilpek’in hasta ziyaretinden sonra hastaneden sapasağlam ayrıldığını ve buzda kayması sonucu yere düştüğünü söylediler.

Akyaka İlçesi’nde meydana gelen ikinci olayda ise Zekiye Nar (45) evinin buzlu merdivenlerinden inerken ayağının kayması sonucu düştü. Akrabalarının yardımlarıyla Akyaka Sağlık Ocağı’na götürülen Nar, oradan ambulansla Kars Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan kadının bel ve sol ayağında zedelenme olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 16:41:08
Güncelleme :10 Aralık 2004 Cuma 09:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?