5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kamer Genç Bayraktepe'de

Kars'taki Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi'ne günü birlik tatil için gelen Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Tunceli Valiliği tarafından dağıtılan beyaz eşya için, "Beyaz eşyayla karın doymaz. Buzdolabı dağıtacaklarına iş alanları açsınlar" dedi.

Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi'ne arkadaşlarıyla beraber günü birlik gelen Milletvekili Kamer Genç, vatandaşların ilgi odağı oldu. Kayak merkezini dolaşan Genç, gazetecilerin, 'Yerel seçim öncesi Tunceli'de beyaz eşya dağıtımı hakkında ki düşünceleriniz nelerdir' sorusu üzerine, "İş sahası açsınlar. Bir buzdolabı bir çamaşır makinesiyle karın doymaz. Türkiye'yi gerçekten düşünüyorlarsa, seviyorlarsa biraz iş sahası açsınlar" diye konuştu.

Kars'a yapılan uçak seferlerinin saatleri hakkında Türk Hava Yolları (THY) seyahat acentesiyle görüşeceğini belirten Genç, "Kışın güzelliği burada en güzel şekilde hissediliyor. Hava şu anda çok yumuşak karlar erimeye başladı. Güzel bir mekan. Güzel binalar ve oteller var ama maalesef turist çok az geliyor. Türk Hava Yolları uçak seferleri sabah saatlerinde Kars'a inse, insanlar sabah gelir kayar akşamüzeri de dönebilir. Tabi 12.00'den sonra geliyor. Kars'tan Sarıkamış'a gelinmesi iki saat sürüyor.

Dağ havası olduğu için tabi saat 14.00'den sonra kaymak da zor oluyor. Bu durumu THY'ye ileteceğiz. Burası çok güzel. Güzel de bir pistti var. İnsanların gelip burada kayak kapması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Siyaset durumunun karışık olduğunu ifade eden Genç, zamanı geldiğinde anlatacakları olduğunu söyledi.

Genç, daha sonra kayak merkezindeki kayakçılarla sohbet edip hatıra fotoğraf çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 17:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?