6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kampanya nasıl sonuç verdi?

Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik, "Türkiye Okuyor projesi kapsamında merkez ve ilköğretim okullarına 3350 adet okuma kitabı ve Okul Eğitimini Artırma projesi 14 okula fotokopi makinesi alındığını söyledi.


Kaymakam Çelik yaptığı açıklamada, "Türkiye Okuyor projesi kapsamında merkez ve ilköğretim okullarına 3350 adet okuma kitabı alınırken Okul Eğitimini Artırma Projesi kapsamında 8 yıllık ilköğretim okulları olan Şair Hıfzı, Çengilli, Ortaköy. Mehmet Akif Ersoy, Çiçekli Fikri Topkaya, Akören, Paslı Esin Çağdaş, Kuloğlu, Tunçkaya, Günindi, Kötek Şehit Taner Seloğlu, Kozlu, Donandı Tillik ve Şaban Köyü İlköğretim okullarına 14 adet fotokopi makinesi alınıp teslim edildi.

Köylere hizmet götürme birliği tarafından karşılanan malzemeler okullara teslim edilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu" dedi.
Ayrıca İlce merkezine Kağızman Kaymakamlığı tarafından alınan MOBESE kameraları hakkında bilgi veren Çelik, " Proje kapsamında 15 hareketli 5 adet sabit olmak üzere 20 toplam adet kamera kullanıldı.

Projenin ilçe genelinde meydana gelen olayların aydınlatılması, suç ve suçlularla daha etkin mücadele edilebilmesi, trafik düzenlemesinde teknolojik imkanların kullanılabilmesi amacıyla mevzuata uygun olarak elde edilen görüntü, ses ve konum verilerinin Pol-Net uygulamalarıyla desteklenerek işlenmesi ve kullanıcıların otomatik olarak uyarılmasını sağlayan, modüler olarak geliştirilmiş bir sistem olacak"

İha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 16:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan çağlar IP: 85.104.52.xxx Tarih : 5.02.2009 13:26:48

sayın kaymakımım bu başarılı çalışmalarınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum kağızmana katkılarınız tartışılmaz çok fazla özelikle kağızman esnafına desteğiniz helede bu kiriz döneminde çok iyi umarım hep kağızmanda kalırsınız