6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kamu-Sen yeni binasına taşındı

Türkiye Kamu-Sen Kars İl Başkanlığı, üyelerin isteği üzerine Ortakapı Mahallesi Kazımpaşa Caddesi Balkay İş Merkezi Kat: 5 Numara: 291’deki yeni hizmet binasına taşındı.

Hizmet binasının açılış töreninde konuşan Türkiye Kamu-Sen Kars İl Temsilcisi İbrahim Yıldız, “Bizim ilkemiz, önce ülkemizdir. Üniter devlet yapısından asla taviz vermeyen, üyelerin hak ve menfaatlerini koruma adına yine aynı inanç azim ve kararlılığımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni binamızda yine kamu çalışanlarımızın sesi, gözü, kulağı olacağız. Kars’ımız için her türlü çözüm önerilerinde etkin kamu çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini korumada her türlü engelleri aşacağız. Kamu çalışanlarının etkinliğinin ve verimliliğinin sağlanması için sıkıntıları dün olduğu gibi yine çözmeye devam edecektir. Türkiye Kamu-Sen en büyük sivil toplum örgütü olarak 7 iş kolunda yetkilidir. Üyelerimiz için Bölge İdare Mahkemesinin olduğu tüm illerde avukatlarımız ücretsiz olarak kamu çalışanlarının davalarına bakmaktadır” dedi.

Yıldız daha sonra şunları söyledi:
“Türkiye Kamu-Sen Kars İl Temsilciliği Ardahan ve Iğdır’ı da içine alan tüm çalışanları tek vücut olmuş bölge temsilciliği haline gelmiştir. Kıymetli kamu çalışanları, yeni binamızda yine memur hak ve görevleri mevzuat, kanun, tüzük, yönetmelik konularında bilgi alabileceğimiz Kamu-Sen İl Temsilciliği tüm güler yüzü ile emrinizde olacaktır.”
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 18:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Berdan ULAŞ IP: 88.250.164.xxx Tarih : 1.03.2009 13:30:41

%3'lere imza atarak kamu çalışanlarının hakların korumak. Marsa gitmek kadar önemli