2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Kar eridi, yollar göl oldu

KARS'TA SABAH YAĞAN KAR ÖĞLE SAATLERİNDE ERİDİ

Kars'ta sabah saatlerinde etkili olarak yağan ve öğlen saatlerinde kısa sürede eriyen kar cadde ve sokakları su içerisinde bıraktı.

Sabah karla uyanan vatandaşlar işlerine kar yağışı altında gitti. Okullarına giden öğrenciler ise arkadaşlarıyla kartopu oynayarak karın tadını çıkarmaya çalıştı. Kars'ta devam eden kar yağışı sabah erken saatlerde bazı bölgelerde sürücülere zor anlar yaştı.

Kars-Digor yolu üzerinde bir minibüs kayarak yoldan çıkarken, Tekneli köyünde bir taksi şarampole yuvarlandı. Her iki kazada yaralı ve can kaybının olmadığı belirtildi. Kağızman, Selim ve Sarıkamış yollarında kar yağışı ve zaman zaman sis etkili oldu.

Kars'ı beyaza bürüyen kar, öğlen saatlerinde erimeye başladı. Hızla eriyen kar cadde ve sokaklarda su içerisinde bıraktı. Bazı vatandaşlar ayakları ıslanmasın diye su birikintilerinin üzerinden atlayarak yürüdü.

Öte yandan Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri yol devriyelerini sıklaştırdı, Şehrin giriş ve çıkışlarını kontrol eden trafik ekipleri karların erimesiyle birlikte akşam saatlerinde don olabileceği yönünde sürücüleri uyardı.

KARS'TA SABAH YAĞAN KAR ÖĞLE SAATLERİNDE ERİDİ
KARS'TA SABAH YAĞAN KAR ÖĞLE SAATLERİNDE ERİDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 18:34:00
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 18:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?