2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Karısını dövüp sokağa attı

EŞİ TARAFINDAN DÖVÜLEREK SOKAĞA ATILAN KADIN

Kars'ta, eşi tarafından dövülerek sokağa atılan ve baygın bir şekilde bulunan kadın hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam saatlerinde eşi İsmail Ö. tarafından dövüldüğü ileri sürülen Latife Ö., İstasyon Mahallesi'ndeki tren garının yanında baygın halde vatandaşlar tarafından bulundu. Evden atılarak gara gelen ve buradaki merdivenlerden düşerek baygınlık geçirdiği ileri sürülen kadının yüzünde ve ellerinde yara olduğu görüldü.

Yerde titreyerek bekleyen annesinin başında elindeki oyuncak tabanca ve boynundaki dürbünle bekleyen oğlu ise dikkat çekti. Soğuk havaya rağmen dakikalarca annesinin başında bekleyen çocuk, babasının annesini dövdüğünü ileri sürdü.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hemen ambulans istedi. Uzun süre sonra gelen ambulansla Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Latife Ö. tedavi altına alındı. Kadının oğlu da polis aracıyla annesinin yanına gitti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EŞİ TARAFINDAN DÖVÜLEREK SOKAĞA ATILAN KADIN
EŞİ TARAFINDAN DÖVÜLEREK SOKAĞA ATILAN KADIN
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 11:24:05
Güncelleme :21 Mart 2010 Pazar 12:06:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem polat IP: 88.233.221.xxx Tarih : 21.03.2010 23:20:11

haberi okudum inanın cok üzüldüm  günümüzde kadınlar günü kutlanıyor sevgililer günü felan filan  acaba sözüm ona bu herifide bir ana doğurmadımı o garibeni dövmüş sokağa atmış kışgünü hicmi acıma duygusu yok bunda allah korkusu yok  evde gadına erkeklik taslarsın be dışarıda belki bir sineye cevap veremezsin ben inanıyorum kars valisi bu işin üzerine giderde kadını sığınma evine yerleşdirir  şu yaratıkda ortada galır gadının gıymetini anlar yaratık senide bir ana doğurdu  utanmaz dövdün peki dışarı niye attın  sende ar namus yokmu ben inanıyorum onun gomşuları onun selamını bile almazlar oda ona dersolur