5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kars: Belediye Başkanı'nın aracı yardım isteyenlerin hücumuna uğradı!

Ankara’ya gitmek için makamından ayrılan Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun makam aracı, yardım isteyenlerin hücumuna uğradı.

Kars Belediyesi, kış mevsimi boyunca özellikle kömür yardımı için gelenlerle dolup taşıyor. Günlük ortalama 750 kişinin Başkan Alibeyoğlu’ndan yardım istediği belirtildi. Bu sebeple gününü makamında geçirmek zorunda kalan Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, "Kapımız elbette ki her vatandaşa açık. Ama belediyenin yardım kapısı olarak görülmesi beni üzüyor. Günde en az 750 kişi kömür yardımı almak için geliyor. Bir de bunlara ilaç, ameliyat, yol parası gibi istekler eklenince ister istemez zor durumda kalıyoruz" dedi.

Alibeyoğlu, yol, su gibi şehrin zaruri ihtiyaçları konusunda istek ve taleplerini bildirmek için gelenlerin sayısının ise yok denecek kadar az olduğunu söyledi.

Bugün de sabah saatlerinde başlayan yardım ve alacak ziyaretlerinin ardı arkası kesilmedi. Ankara’ya gitmek için makamdan ayrılan Alibeyoğlu’nun bu kez makam aracının etrafı sarıldı. Ankara dönüşünde yardımcı olacağını söyleyen Alibeyoğlu, yardım ve para isteyenleri zor ikna edebildi.

KARS
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2004 Pazartesi 15:04:32
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 15:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?