5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kars: Belediyeye ait iş makinası evin üstüne düştü

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Kars Belediyesi’ne ait Suat Balcı idaresindeki 36 AE 211 plakalı 10 tonluk temizlik aracı, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Bayrampaşa Mahallesi Alpaslan Caddesi’nde Alirıza Apaydın’a ait evin üzerine devrildi.

Kaza sırasında evin terasında oynayan 3 çocuk ve evde yemek yiyen 7’si misafir 10 kişi yara almadan kurtulurken, saclar arasında sıkışan köpek 3 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı. Belediyeye ait kepçe ve özel bir firmaya ait çekici ile devrilen aracın kaldırılmasının ardından, sacların arasında sıkışmış vaziyette bulunan köpek, çevredekilerin de yardımıyla kurtarıldı. Çıkarıldıktan sonra sağa sola saldıran köpek, sakinleştirilerek bir ağaca bağlandı.


Belediyeye ait araç tamirhaneye çekilirken, araç şoförü Suat Balcı sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Bu arada Belediye Başkan Yardımcısı Dünyamalı Demir, hasar gören evin onarılacağını söyledi.


Ev sahibi Naciye Apaydın, büyük bir korku yaşadıklarını belirterek, "Evin içinde 10 kişi, evin bacasında ise 3 çocuk vardı. Kimsenin yara almaması bizi sevindirdi. Gözümüz evde değil, verilmiş bir sadakamız vardı. Geçen yıl da yine evin üstüne minibüs düşmüştü" dedi.
Apaydın ailesine çocuklarıyla birlikte misafirliğe giden Faik Sabur ise, neye uğradıklarını anlamadıklarını belirterek, evin yıkılması halinde büyük bir facianın yaşanacağını söyledi.

iha-kars
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 12:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?