30
Nisan
2024
Salı
KARS

Kars Belediye Başkanı Alibeyoğlu: Kars'ı modern bir şehir yaptık

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yerel basın kuruluşlarını ziyaret ederek yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Radyo ve gazete sahipleriyle sohbet eden Alibeyoğlu, seçim arefesinde bütün adaylarla bir araya gelerek dostluk ve kardeşliği pekiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Kars’ı mega bir köy görünümünden modern bir şehre dönüştürdüklerini söyleyen Başkan Alibeyoğlu, "Bir Kars mucizesi gerçekleştirdik. Yol, içme suyu, kaldırım, kanalizasyon ve çocuk parkı, Kars’ta olmayan birçok hizmete imza attık. Karslı’nın özlemini çektiği hizmetlerin hepsini getirdik. Halkımız bunları biliyor. Bu anlamda bir dönem daha hizmete talip oldum. Kars halkının teveccüh göstereceğine inanıyorum" dedi.

Barış ve huzur içinde bir Kars istediklerini belirten Başkan Alibeyoğlu, "Huzur olmayan yerden herkes kaçar. Kars’a huzur geldi, göç de durdu. Arsa fiyatları bile değerlendi. Kars cazibe merkezi haline geldi. Birbirimizi sevelim ve kalkınmamıza bakalım. Huzurlu bir kent için mücadele edelim. Bugün yerel seçimlerde bile Erzurum iktidara geçmek için çaba sarfediyor. Bunu biz niye yapmayalım? İktidarın imkanlarından niye faydalanmayalım? Belediye başkanının partisi olmaz. İktidarla uyum içinde olmak zorundadır" diye konuştu.
Seçimlerde dostluk ve kardeşliğin kazanmasını isteğini vurgulayan Alibeyoğlu, şöyle konuştu:

"Nereden kaynak bulacağımızı biliyoruz. Onun için ikinci dönemde dev projelerimiz var. Bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Yapamayacağımız vaatlerde bulunmamız mümkün değil. Bu demokrasidir, elbetteki herkes aday olur ama adayların projeden çok kaynağı nasıl bulacağı önemlidir. Kaynağınız olmazsa projeleriniz yatar. Deniz getiririm demek kolaydır, ama kaynak nerede? Bekara kadın boşamak kolay gelir. Ben söz verdiklerimin hepsini yaptım. Sadece birini yapamadım, bando takımını kuramadım. İkinci dönemde bandodan tutun, Kars’a gerekli olanların hepsi layıkıyla yapılacak. Adaylar tamamen belirlendiğinde bütün adayları tek tek gezip ziyaret edeceğim. Bu bir demokrasidir, hizmet yarışıdır."

KARS-(İHA)
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2003 Salı 11:59:12
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 15:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?